Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 

Rodskov Havkajak: 28 bestod prøvelserne

Se billeder. - klik her!

29-30.8.2009. - pressemeddelelse
Den nystartede Havkajakklub under Rodskov gymnastikforening gennemførte sidste weekend i august de første 'duelighedsprøver' for medlemmer, som ønskede at blive 'friroet'.
  
Jørgen H. Tscherning fra foreningen fortæller, at det at være 'friroet' betyder, at du besidder en lang række praktiske færdigheder knyttet til det at ro i havkajak. Men det er være 'friroet' betyder også, at du har en stor ballast af teoretisk viden, som er vigtige, hvis 'uheldet er ude'. For eksempel er det vigtigt at du ved, at der skal ringes til SOK (Søværnets Operative Kommando), hvis du ligger ude i Kalø Vig med brækket arm og ikke kan komme videre! Og det er også vigtigt at vide, at huen skal af når helikopteren kommer, for ellers kan den varmesøgende radar ikke finde dig!
  
De medlemmer der bestod prøverne, der strakte sig over 2 dage, fik udleveret et bevis på deres duelighed, men ikke mindst vigtigt fik de også udleveret en nøgle, så de frit har adgang til klubbens kajakker og kan ro ud, vel at mærke, hvis en række sikkerhedskrav følges!
  
Jørgen H. Tscherning afslutter: DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger) og instruktører fra DGI har været til en uvurderlig hjælp for os. Vi er kun kommet så langt, fordi DGI har hjulpet os med tilrettelæggelse af uddannelsesforløb og også sørget for, at vi allerede i juni havde 8 dygtige og veluddannede instruktører i klubben. Det er efterfølgende disse 8 instruktørers fortjeneste, at vi i dag kan mønstre 28 friroede medlemmer.
Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net